Verhuur zaalruimte

Voor de huur van een zaal of kleinere ruimte kunt u bij ons terecht!Stuur een mail via de contactpagina (klik!) en je hoort van ons. Geef in de mail aan wat je plannen zijn: is de huur privé of voor sociaal of cultureel werk. Wat wil je gaan doen in de zaal en hoeveel personen worden er verwacht. En alvast welke datum je in gedachten hebt. Maar natuurlijk kan je ook informatie opvragen. Hoe meer informatie je stuurt, hoe sneller wij kunnen zien welke ruimte geschikt is.Wij hebben in totaal 6 zalen en 3 bijzondere ruimtes ter beschikking van groot tot klein (klik voor beschrijving en eventuele foto):
  1. de grote zaal – multifunctionele ruimte, geschikt voor maximaal 50 personen
  2. het leslokaal – maximaal 35 personen
  3. de sociëteit – een zaal tot 50 personen
  4. vergaderlokaal – maximaal 12 personen
  5. vergaderruimte – maximaal 6 personen
  6. húskeamer – knusse ontmoetingsruimte
  7. keuken – van alle gemakken voorzien
  8. centrale hal – de centrale ontmoetingsruimte
  9. oefenruimte – speciale geluiddichte plek waar muziekbands kunnen oefenen

Beschikbare ruimtes in It Koartling

De grote zaal – hier kunnen 50 personen zitten en als ze blijven staan nog wel wat meer. De zaal is voorzien van een prima geluidinstallatie, een grote beamer met scherm en zelfs een piano. Er staan 50 stoelen en 12 tafels. De zaal is geschikt voor bijvoorbeeld grote jaarvergaderingen, cursussen, klein theater, feesten, partijen en wat al niet meer.

Grotezaal

Het leslokaal – is iets kleiner dan de grote zaal. Er zijn zo’n 35 stoelen en vele tafels. Er is de beschikking over een kleine mobiele beamer. Wordt veel gebruikt voor hobbymatige doeleinden en bijvoorbeeld schaakwedstrijden of het RepairCafé. En natuurlijk, zoals de naam al aangeeft: voor diverse lesactiviteiten.

leslokaal

De sociëteit – Dit is echt de zaal voor feesten en partijen tot ca. 50 personen. Maar ook gewone vergaderingen kunnen er prima. Voorzien van een krachtige geluidsinstallatie en een beamer. In de zaal zit een aparte bar met koelkast en magnetron. Ze is voorzien in sfeerverlichting met vele mogelijkheden.

societeit

Het vergaderlokaal – geschikt voor max. 12 personen. Voor allerlei bijeenkomsten. De mobiele beamer kan hier ook staan. Een kleine geluidsinstallatie is beschikbaar.

oudekantoor

Vergaderruimte – Een kleine ruimte voor max. 6 personen. Vooral voor kleine vergaderingen.

vergaderruimte

Keuken – Naast de grote zaal is een grote keuken. Deze is voorzien van alle gemakken. Een 6 pits gasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine, 2 ijskasten, koffiemachine, waterkoker, grote koelkasten. En veel pannen, borden, bestek enzovoorts – echt alles is aanwezig.

keuken

De húskeamer – Deze ruimte is echt ingericht als een knusse huiskamer. Voor maximaal 15 personen. Erg geschikt voor gezellige bijeenkomsten in informele sfeer. Er is een kleine keuken in de ruimte.

huskeamer

De centrale hal – De centrale ontmoetingsruimte. Hier staat onze bar met alle voorzieningen zoals de koffiemachine en koelkasten. U kunt hier ook pinnen.

centralehal

De oefenruimte – Dit is een speciale geluiddichte ruimte waar muziekbands kunnen oefenen. Veel apparatuur is aanwezig zoals versterkers, boxen, zanginstallatie, drumstel en wat al niet meer om muziek te maken. De ruimte heeft een eigen ingang.

Scroll naar boven